Vlonderplanken

Vlonderplanken

Vlonderplanken zijn planken die gebruikt worden voor het creëren van buitenruimtes zoals paden, terrassen en patio’s. Ze kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, waaronder hout en composiet.

Als specialist op het gebied van vlonderplanken begrijpen wij dat het kiezen van de juiste vlonderplank voor uw buitenruimte een belangrijke beslissing is. Wij zijn er om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw specifieke wensen en eisen.

Onze collectie houten vlonderplanken omvat verschillende houtsoorten, elk met hun unieke eigenschappen. Of u nu op zoek bent naar een duurzame hardhouten vlonderplank zoals Bankirai of Padouk of juist naar een voordeligere optie zoals geïmpregneerd vuren, wij hebben de juiste vlonderplank voor u.

Onze vlonderplanken van hout zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een prachtige uitstraling toe aan uw buitenruimte. Wij begrijpen echter ook dat niet iedereen de voorkeur geeft aan het onderhouden van houten vlonderplanken, daarom bieden wij ook een ruime keuze aan composiet vlonderplanken. Deze zijn onderhoudsarm, weerbestendig en beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Of u nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, wij staan klaar om u te voorzien van de beste kwaliteit vlonderplanken en professioneel advies om uw project tot een succes te maken. Voor elk budget hebben wij een vlonderplank beschikbaar! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

VRAAG OFFERTE AAN IN ERMELO VRAAG OFFERTE AAN IN LEERDAM BEKIJK CATALOGUS

SHOWROOM VLONDERPLANKEN

Graag nodigen wij u uit om onze prachtige vlonderplanken te komen bekijken in onze showroom! Hier kunt u onze uitgebreide collectie van hoogwaardige vlonderplanken in het echt zien en voelen. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste keuze voor uw project.